Toetsenbord

Opzoek naar een toetsenbord. Wij hebben een top 5 gemaakt met de beste toetsenborden.

Wie denkt aan een PC, denkt gelijk ook aan het erbij horend toetsenbord. Dat is wel logisch omdat het anders niet mogelijk is om gebruik te maken van de vele mogelijkheden die zo een PC te bieden heeft. Naast het invoeren van tekst, is zo een toetsenbord ook  nodig voor het activeren van verschillende functies en het bedienen van verschillende programma’s. Speciaal daarvoor zijn er aparte toetsen aanwezig en komen die ook van te pas bij het spelen van games. Al deze activiteiten eisen wel veel van zo een toetsenbord en moet die wel in staat zijn om miljoenen aanslagen op de toetsen te kunnen verwerken. Om het werk in het donker te vergemakkelijken, zijn verlichte toetsen natuurlijk wel meegenomen en kan er daarbij vaak gekozen worden uit verschillende kleuren. Zo een toetsenbord oogt dus fraai en is het vooral voor gamers van belang, dat het geen probleem mag vormen om meerdere toetsen tegelijk in te drukken.

Beste Toetsenbord

Waarom zou je kiezen voor een toetsenbord?

NaamToetsenbord indelingToetsenbord optiesVlakke toetsen Meer informatie
Trust GXT 830 AvonnQWERTYMultimedia toetsen | Numeriek keypadNee
Logitech K280eQWERTYNumeriek keypad Ja
Logitech G213QWERTYNumeriek keypad Nee
Corsair K55 RGBQWERTYToetsenbord-verlichting Nee
Cooler Master MasterKeys Lite L RGBQWERTY
Anti-Ghosting | Morsbestendig | Numeriek keypad | Toetsenbord-verlichting
Nee

Voordeel 1

Je kunt kiezen tussen draadloze en niet draadloze

Voordeel 4

Je kunt eentje kiezen met led verlichting

Voordeel 2

Je kunt eentje uitkiezen met gewenste toetsen zoals membraan toetsen

Voordeel 3

Ze komen in verschillende soorten voor professioneel of eigen gebruik

Nu we de redenen voor het kopen van toetsenbord hebben toegelicht, gaan we door naar de top producten van dit moment. Lees ze zorgvuldig door voordat je besluit er een aan te schaffen.

Trust GXT 830 Avonn – Gaming Toetsenbord – Qwerty

Een toetsenbord vormt nog altijd een belangrijk deel van de ervaring die men beleeft tijdens het gamen en is het daarbij wel leuk, wanneer zo een toetsenbord er ook nog fraai eruitziet. De LED verlichting van de Trust GXT 830 Avonn – Gaming Toetsenbord – Qwerty kan aangepast worden en is dit wel handig wanneer je bijvoorbeeld in het donker aan het gamen bent. Het geluid moet ook vaker bij het gamen aangepast worden en heeft men er daarom voor gezorgt dat alles kan plaatsvinden vanuit het toetsenbord. Er bevinden zich namelijk 12 multimedia toetsen op de Trust GXT 830 Avonn – Gaming Toetsenbord – Qwerty en heb je zo dus wel alles binnen handbereik. Om te voorkomen dat in de hitte van de strijd van zo een game er bij het indrukken van een aantal toetsen tegelijk er sprake zal optreden van ghosting, mogen er op dit toetsenbord tot 6 toetsen maximaal tegelijk ingedrukt worden.  Ook de speciale gaming modus mag niet over het hoofd worden gezien en zorgt die ervoor, dat bij het indrukken van de Windows knop tijdens het gamen, er geen onderbreking zal plaatsvinden.

Logitech K280e – Toetsenbord – Qwerty

Met het juist toetsenbord voor jou, zal niet alleen het werken met een groter plezier verricht worden, maar wordt ook de efficiëntie vergroot. Men staat er namelijk vaak niet genoeg bij stil, hoeveel er allemaal niet gedaan wordt met dit zwart stuk kunststof boordevol toetsen. De Logitech K280e – Toetsenbord – Qwerty is daarom robuust ontworpen en is de behuizing zo morsbestendig en extra stevig uitgevoerd. Dat kan ook gezegt worden van de toetsen en kunnen die tot wel 10 miljoen aanslagen meegaan. Alles staat garant voor jarenlang werkplezier en is dit toetsenbord daarom oom geschikt voor gebruik op kantoor. De toetsen laten zich muisstil bedienen en komt dat altijd prettig over, vooral wanneer je uren achter elkaar erop bezig zal zijn. De handen kunnen daarbij voldoende ondersteuning vinden op de brede onderzijde. Aansluiten op de PC gaat middels een USB-kabel en is de Logitech K280e – Toetsenbord – Qwerty voorzien van een GS-certificaat.

Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY

In het donker biedt het altijd een apart effect, zo een verlicht toetsenbord. Bij de Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY wordt daar een schepje bovenop gedaan omdat het mogelijk is om de kleuren in te stellen waarbij er gekozen kan worden uit een groot aantal mogelijkheden. De knop om dit alles in te stellen bevindt zich evenals die voor de bediening van het geluid, op het toetsenbord zelf. Het gaat hier dan ook om een toetsenbord dat speciaal met het oog op gamers is ontworpen en zijn er daarom voldoendemogelijkheden aanwezig om de positie van het toetsenbord in te stellen. De handsteunen helpen aardig mee wanneer er urenlang zo achter het scherm doorgebracht zal worden. naast de aparte mediatoetsen, is er ook gezorgt voor anti-ghosting technologie zodat bij het indrukken van meerdere toetsen tegelijk, de controle behouden blijft. Wie graag overal het eigen toetsenbord gebruikt, kan dat bij de Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY gerust doen omdat het geheugen alle instellingen opslaat en je gelijk weer aan de slag kan.

Corsair K55 RGB – Qwerty – Membraan Gaming Toetsenbord

Bij het  gamen is het nu meestal wel nodig om middels het indrukken van specifieke toetsen, een bepaald effect te creëren en is de snelheid waarmee dat gedaan kan worden, doorslaggevend. Met de Corsair K55 RGB – Qwerty – Membraan Gaming Toetsenbord wordt het daarom eenvoudig gemaakt voor de gamer omdat het mogelijk is via speciale toetsen, deze combinaties te programmeren. Middels het indrukken van éé zo een toets wordt het effect dus gelijk te weeg gebracht. Sneller kan het dus eigenlijk niet en is het duidelijk, dat tijdens het gamen deze functie wel een groot verschil zal uitmaken. Naast de 6 toetsen die speciaal hiervoor bestemd zijn, beschikt de Corsair K55 RGB – Qwerty – Membraan Gaming Toetsenbord over anti-ghosting technologie. Wie per ongeluk de windows toets indrukt tijdens het gamen, zal gelukkig gewoon door kunnen gaan dankzij de windowstoetsblokkering. Voor het bedienen van de verlichting van de toetsen en het geluid, bevinden er zich aparte knoppen op het toetsenbord. De handsteun is zacht uitgevoerd en kan verwijderd worden.

Cooler Master MasterKeys Lite L RGB – Half-mechanisch Gaming Toetsenbord – QWERTY

Het is voor elke gamer natuurlijk ook wel van belang dat ze over een stevig toetsenbord kunnen beschikken, zonder dat ze daarvoor al te diep in hun buidel moeten tasten.  Met de aanschaf van Cooler Master MasterKeys Lite L RGB – Half-mechanisch Gaming Toetsenbord – QWERTY zullen ze dan ook geen spijt krijgen omdat er veel aandacht besteed is aan de kwaliteit. Zo zijn de toetsen zodanig ontworpen, dat ze stand kunnen bieden aan de vele aanslagen en doen ze hun werk ook nog stil. Dankzij een combinatie van twee systemen bij het ontwerpen van dit toetsenbord, voelen de toetsen ook prettig aan om mee te kunnen werken en is de reactiesnelheid hoog genoeg, natuurlijk ook voor gamers. Met de instelbare RGB-verlichting, is gebruik in het donker geen probleem en is er de keuze uit 10 instellingen. Speciaal voor het verwisselen van de instellingen tijdens het gamen, is er een On-The-Fly systeem geïnstalleerd.

Meer informatie over toetsenbord

Conclusie toetsenbord

Een toetsenbord wordt dus meer dan alleen gebruikt voor het invoeren van een tekst, maar wordt er ook flink gebruik van gemaakt bij het gamen. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat de toetsen prettig aan zullen voelen en zo een toetsenbord wel tegen een stootje kan. De Logitech K280e – Toetsenbord – Qwerty is ook met dat op het oog ontworpen en kunnen de toetsen tot wel 10 miljoen aanslagen verwerken zonder stuk te gaan. Speciale aandacht wordt er besteedt aan de mogelijkheid om tegelijk meerdere toetsen in te kunnen drukken.

Bij de Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY kan dat tot wel 6 toetsen. De Corsair K55 RGB – Qwerty – Membraan Gaming Toetsenbord brengt het een stap verder en zijn er speciale toetsen waarop de combinaties geprogrammeerd kunnen worden. Ook aan verlichting mag het niet ontbreken en beschikt de Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY over de meeste mogelijkheden.