Multiroom WiFi

Opzoek naar een Mushroom wifi. Wij hebben een top 5 gemaakt met de beste Mushroom wifis.

Draadloze internet is nu eenmaal onmisbaar binnen het huis en is het belangrijk, dat de sterkte van het signaal wel overal even sterk is. Dat vormt vaak wel een probleem omdat de WiFi box geplaatst bij het aansluitpunt van de telefoon, niet sterk genoeg is en zich vaak beperkt tot de geplaatste ruimte en andere die zich in de nabijheid bevinden. Op oveeige verdiepingen en de tuin, zal de sterkte van het signaal sterk afgenomen zijn. Met een multiroom WiFi is dit probleem echter snel opgelost. De nadruk mag op snel worden gelegd omdat er geen speciale voorzieningen getroffen dienen te worden. Alleen een aansluitpunt voor de voeding is nodig en is zo een multiroom WiFi binnen een paar tellen gereed om geactiveerd te worden. Indien de behoefte er bestaat, kunnen er meerdere van zulke apparaten in het huis worden geplaatst en kan elke ruimte over een sterk genoeg signaal beschikken. Het is belangrijk om ook te kijken naar de bandbreedte voor het signaal en de mate van bescherming die het biedt tegen ongewenste invloeden van buitenaf.

Beste Mushroom Wifi

Waarom zou je kiezen voor een Mushroom Wifi?

NaamWifi snelheid totaal Wifi-bandenEthernet poortenMeer informatie
TP-Link Deco M9 Plus2300 MbpsSimultaneous tri-band 2
Netgear Orbi RBK302167 MbpsSimultaneous tri-band 4
TP-Link Deco M51200 Mbps Dual-band2
Netgear Orbi RBK533000 Mbps Simultaneous tri-band4
TP-Link Deco M41200 MbpsSimultaneous dual-band2

Voordeel 1

Het is draadloos

Voordeel 4

Sterke verbinding in elke ruimte

Voordeel 2

Je zou meerdere mushroom wifis in huis plaatsen

Voordeel 3

Snel te installeren

Nu we de redenen voor het kopen van Mushroom wifi hebben toegelicht, gaan we door naar de top producten van dit moment. Lees ze zorgvuldig door voordat je besluit er een aan te schaffen.

TP-Link Deco M9 Plus – Smart Home Wifi Systeem – Triple Pack

Voor een optimale bereik van Wifi binnen elke plek, of het nu op de zolder is of helemaal in de tuin, is het gebruik van een Wifi systeem wel nodig. Een complete dekking wordt zeker bereikt met de TP-Link Deco M9 Plus – Smart Home Wifi Systeem – Triple Pack en komt deze met maar liefst 3 units. Deze kunnen verspreidt worden verplaatst en zorgt de speciale app ervoor, dat het apparaat zelf aangeeft waar dat het best kan gebeuren. Zo is de verbinding tussen de apparaten altijd optimaal en is dat terug te zien aan de wijze waarop er gebruik gemaakt kan worden van het internet. Zelfs het bekijken van 4K films en het tegelijk downloaden van grote bestanden, is mogelijk en zorgt de ingebouwde bluetooth en Zigbe bridge voor een vlotte verbinding met andere apparaten. Ongewenste gasten worden buiten de poort gehouden dankzij HomeCare is elk online apparaat thuis zo beveiligd. Er bevinden zich ook internetpoorten aan de TP-Link Deco M9 Plus – Smart Home Wifi Systeem – Triple Pack en een USB-poort.

Netgear Orbi RBK30 – Multiroom WiFi Systeem – Router + wall-plug satellite

Voor het bewerkstelligen van een WiFi network voor het heel huis, is het wel handig wanneer er niet te veel apparaten erbij komen kijken en alles zo netjes en overzichtelijk blijft. Bij de Netgear Orbi RBK30 – Multiroom WiFi Systeem – Router + wall-plug satelliet is er daarom sprake van en router waarbij er alleen maar 1 satelliet nodig is. Dat maakt het voor de overige apparaten in het huis eenvoudiger om de verbinding te maken en is de router zonder problemen te installeren dankzij de speciale app. De satelliet maakt gebruik van een 5GHz verbinding om contact te maken met de router en zorgt dit voor een groot en stabiel bereik. Voor het verbinden van de apparaten wordt er gebruik gemaakt van een tweede 5GHZ en een 2.4GHz verbinding waarbij de Netgear Orbi RBK30 – Multiroom WiFi Systeem – Router + wall-plug satelliet zelf bepaald welke het geschikts is voor zo een apparaat. Zo mag er altijd wel gerekend worden op een optimale verbinding. Zowel de router als de satelliet komen met een netwerkpoort.

TP-Link Deco M5 – Multiroom WiFi systeem – Triple Pack

Wie op zoek is naar een oplossing voor het verspreiden van het WiFi signal door het heel huis en geen zin heeft om daar urenlang mee bezig te zijn, zal met de TP-Link Deco M5 – Multiroom WiFi systeem – Triple Pack dan ook aardig op weg geholpen zijn. Er bevinden zich 3 stations in deze set en zorgen die er zeker voor, dat elke ruimte in het huis voldoende bereik zal hebben. Om geen afbraak te doen aan de sterkte van het signaal, is er sprake van dual band en bedraagt de snelheid tot 1000Mbps voor de bedrade verbinding. Middels een speciale app worden de stations allemaal zichtbaar op jouw smartphone en is de installatie dan ook snel gedaan. Ook kan middels de app bepaald worden welke websites niet bezocht mogen worden. zeker wel handig wanneer je kinderen in huis hebt.Door de stations verspreidt te plaatsen, kan de hele woning en zelfs daarbuiten, beschikken over één draadloos netwerk. De HomeCare software beschermt daarbij tegen ongewenste invloeden van buitenaf.

Netgear Orbi RBK53 – Multiroom Wifi Systeem – Router + 2 satellieten

Met het plaatsen van een complete system van router en erbij horende satellieten, wordt de verbinding in het huis altijd kracht bijgezet en zal elke ruimte wel over voldoende bereik beschikken. Dat is ook de bedoeling van de Netgear Orbi RBK53 – Multiroom Wifi Systeem – Router + 2 satellieten omdat deze apparaten allemaal op elkaar zijn afgestemd en de verbinding nooit stagnatie zal ondervinden. Installatie van de router is snel gedaan dankzij de app die het mogelijk maakt om via de smartphone alle instellingen te regelen. Dat geldt ook voor de satellieten en de websites die allemaal bezocht mogen worden.  De 5GHz verbinding wordt gebruikt voor de communicatie tussen de satellieten en de router terwijl de tweede 5GHz verbinding en de 2.4GHz verbinding worden gebruikt voor het verbinden van de overige apparaten. Bandbreedte is er dus altijd aanwezig en zal zelfs bij het aansluiten van een groot aantal apparaten geen sprake zijn van een verminderde snelheid. Komt met extra Gigabit netwerkpoorten.

TP-Link Deco M4 – Multiroom Wifi Systeem – Triple Pack

De mogelijkheden die een draadloosnetwerk bidet zijn er veel en is het dan wel belangrijk dat het bereik overall wel even sterk is. middels het plaatsen van stations verspreidt door het huis wordt dit snel in orde gemaakt en zit de TP-Link Deco M4 – Multiroom Wifi Systeem – Triple Pack boordevol opties. Zo communiceren de stations met elkaar en zorgen ze voor een compleet netwerk. Bij het gebruik is er dus geen sprake van onderbrekingen wanneer je binnen het gebied van een ander station komt. Omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de bandbreedte, is het mogelijk om op meerdere apparaten tegelijk gebruik te maken van diensten die nogal veel van de bandbreedte vragen zoals het bekijken van 4K films en het downloaden van grote bestanden. Veilig is de TP-Link Deco M4 – Multiroom Wifi Systeem – Triple Pack ook in gebruik dankzij de HomeCare software en kunnen ouders altijd een oogje in het zeil houden dankzij de speciale app. Die maakt het ook mogelijk om op afstand een gastnetwerk in te stellen of een overzicht te krijgen van alle apparaten die gebruik maken van het netwerk.

Meer informatie over Mushroom wifi

Conclusie Mushroom wifi

Het is nu eenmaal onmisbaar en is er zelfs sprake van een lichte paniek wanneer er geen verbinding meer is met de router. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het signaal te versterken door het heel huis zonder dat er wordt tekort gedaan aan de sterkte van het signaal. Met drie satellieten, is de  TP-Link Deco M9 Plus – Smart Home Wifi Systeem – Triple Pack geschikt voor woningen met meerdere verdiepingen en vindt de installatie plaats met behulp van een speciale app. Dat geldt ook voor de  TP-Link Deco M4 – Multiroom Wifi Systeem – Triple Pack en kan de app ook gebruikt worden om de websites te controleren waar er allemaal niet op mag worden gegaan en zorgt de speciale software voor het buitenhouden van ongewenste gasten.

Compleet met router komt de Netgear Orbi RBK53 – Multiroom Wifi Systeem – Router + 2 satellieten en gaat ook bij deze de installatie eenvoudig dankzij de speciale app. De beschikbare bandbreedte zorgt ervoor, dat er geen sprake zal zijn van stagnatie bij het downloaden van grote bestanden of bekijken van een 4K film.