Laptop standaard

Opzoek naar een laptop standaard? Wij hebben een top 5 gemaakt met de beste laptop standaards.

Een laptop standaard is een houder waarop je je laptop kunt plaatsen, zodat je comfortabeler kan werken. Een laptop standaard kun je gebruiken in bed, als je op de bank zit of als je op dat moment niet over een tafel kan beschikken. Bij een laptop zijn het scherm en de toetsenbord aan elkaar verbonden. De gebruiker neemt dan een automatische werkhouding aan en gaat dus voorover buigen. Dit kan nek – en rugklachten veroorzaken. Een standaard is dus een hulpmiddel om de laptop hoger te stellen. Tijdens het werken kun je dus gewoon rechtop zitten. Dat zorgt ook voor een ontspannen en gezonder werkhouding. Deze koopgids zet voor jou de vijf beste laptop standaards op een rijtje. Je hoeft jezelf dus niet meer te vermoeien en kunt op elke plek waar je ook bent comfortabel werken.

Beste Laptop Standaard

Waarom zou je kiezen voor een laptop standaard?

 

(Toekomst TablePress)

Voordeel 1

Een laptopstandaard kan je laptop op een betere hoogte plaatsen zodat je nog lang door kunt werken.

Voordeel 4

Het is beter voor je ogen en je nek.

Voordeel 2

Ideaal voor wanneer je met je laptop op bed wilt werken.

Voordeel 3

Het kan tevens schade aan je laptop voorkomen.

Nu we de redenen voor het kopen van een laptop standaard hebben toegelicht, gaan we door naar de top producten van dit moment. Lees ze zorgvuldig door voordat je besluit er een aan te schaffen.

Ergonomische Laptop standaard Tabletstandaard Universeel

LenV B.V. is een internationale retailer die toegewijd is aan het verkopen van de hoogst mogelijke kwaliteit van producten. Met een ruim assortiment op het gebied van lifestyle, elektronica en gadgets zit er voor eenieder altijd wat bij.  Daarnaast staan zij voor betaalbare kwaliteit, waarbij zij de service richting hun klanten absoluut niet uit het oog verliezen.

Met deze unieke laptop standaard met gepatenteerd opvouwbaar design creëer je in een handomdraai overal een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkplek. De standaard is uitermate licht van gewicht en is klein van formaat.  Daardoor kun je het overal mee naartoe te nemen. Geen gesleep meer met zware, logge standaarden, deze standaard past gemakkelijk in je laptoptas en zelfs in je broekzak. Gebruik de laptopstandaard in combinatie met een draadloos toetsenbord voor optimaal comfort. De hoogte van de standaard is instelbaar in zes verschillende standen. Zo kun je je laptop altijd op de gewenste hoogte afstellen. De standaard is tevens zeer geschikt voor gebruik in combinatie met tablets. De rubber pootjes zorgen voor stabiliteit en voorkomen dat je laptop of tablet beschadigd.

Met deze standaard kun je gemakkelijk vanuit je bed of je bankstel werken op je laptop. Je hoeft niet meer voorover te buigen of te zitten in een ongemakkelijke positie. De standaard zorgt ervoor dat je rechtop kunt zitten en geen pijn aan je nek of rug krijgt. Met deze standaard kun je je laptop stellen op de gewenste positie. De standaard is gemaakt van stevig materiaal, is lekker licht van gewicht en makkelijk te gebruiken.

Specificaties:

 • Materiaal: aluminium, kunststof, rubber
 • Kleur: zwart
 • Gewicht: 270 gram
 • Schermformaat: 15”

Voordelen
+ Met microfiber draagzakje
+ Verstelbaar in hoogte
+ Rubberen pootjes
+ Makkelijk meeneembaar

Nadelen
Geen

Laptop standaard aluminium opvouwbaar

Om comfortabel met een laptop te kunnen werken, moet het beeldscherm op ooghoogte komen. Laptopstandaarden zijn ideaal om een laptop eenvoudig op de juiste hoogte te plaatsen en de zithouding te verbeteren. Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptopstandaard zorgt ervoor dat je beter kunt werken. Je buigt niet voorover en je belast je nek en rug ook niet. De laptop op zichzelf is niet geschikt om meer dan twee uur per dag op te werken. Langer werken op de laptop zorgt voor een oncomfortabele werkhouding met pijn en ongemak aan het einde van de dag. Door het gebruik van hulpmiddelen kun je toch op een productieve wijze werken met de laptop.

De houding die iemand aanneemt achter een laptop is het grootste probleem bij langdurig gebruik van het apparaat. Dit komt omdat het scherm en het toetsenbord aan elkaar vastzitten. Het ontwerp ervan forceert dus een typische werkhouding: voorovergebogen met de nek en ruk. Ook is de scherm van invloed hierop, hoe kleiner de scherm, hoe meer je vooroverbuigt. Pas als het scherm hoger wordt geplaatst ontstaat er een goede werkhouding.

Deze inklapbare aluminium laptop stand is eenvoudig om overal mee naar toe te nemen. Het kantelen van je toetsenbord zorgt voor een ergonomische werkhouding. Deze laptop standaard zorgt voor extra hoogte van het scherm, zonder dat je toetsenbord en trackpad onbruikbaar worden. Je kunt de MacBook gebruiken in deze comfortabelere positie of eventueel een externe display toevoegen voor dual-screen desktop gebruik. Deze veelzijdige, ergonomische en design volle laptop is verkrijgbaar in zilver, space grey en roze.

Specificaties:

 • Materiaal: aluminium
 • Kleur: zilver
 • Schermformaat: 17”

Voordelen
+ Inklapbaar
+ Ergonomisch design

Nadelen
Geen

Universele Verstelbare & Opvouwbare Laptop Standaard

Deze universele verstelbare en opvouwbare standaard is geschikt voor vrijwel alle laptops, tablets, e-readers en ook boeken. Deze inklapbare standaard is makkelijk overal mee naartoe te nemen. De universele tablet standaard heeft een mooi minimalistisch design en is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Met deze houder, die zowel in breedte als hoogte als helling versteld kan worden, kun je je tablet, laptop of e-reader eenvoudig in positie plaatsen. Hierdoor heb je je  handen vrij en kun je  comfortabel films kijken, een recept doornemen en nog veel meer. Het kantelen van je toetsenbord zorgt voor een ergonomische werkhouding. Deze laptop standaard zorgt voor extra hoogte van het scherm, zonder dat je toetsenbord en trackpad onbruikbaar worden.

De stand is volledig inklapbaar en dankzij het compacte formaat extreem draagbaar. Zo kan  de houder eenvoudig in elke (hand)tas worden meegenomen. Denk hierbij aan een vlieg- of busrit. Dankzij de anti-slip rubber uitgevoerde poten en achterzijde staat deze heel stevig en wordt jouw apparaat ook solide vastgehouden in de standaard. Je laptop of tablet kun je zowel liggend in toetsenbordpositie, als rechtopstaand gebruiken in deze standaard.

Zonder hulpmiddelen kan er met een laptop in een ongezonde werkhouding worden gewerkt. Dit komt doordat het toetsenbord vast zit aan het beeldscherm. Hierdoor moet de gebruiker zijn nek voorover buigen om op het beeldscherm te kunnen kijken. Ook staat het beeldscherm wat dichtbij, waardoor de ogen zich  moeten inspannen. Tot slot zorgt een touchpad voor extra belasting voor armen en schouders. Hierdoor kan enkele uren werken aan een laptop al snel leiden tot nek- of rugklachten.

Specificaties:

 • Materiaal: aluminium
 • Kleur: zilver
 • Schermformaat: 17”

Voordelen
+ Meeneembaar
+ Anti-slip rubberen poten

Nadelen
Geen

Technosmart Laptop Tafel

Om comfortabel met een laptop te kunnen werken, moet het beeldscherm op ooghoogte komen. Laptopstandaarden zijn ideaal om een laptop eenvoudig op de juiste hoogte te plaatsen en de zithouding te verbeteren. Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptopstandaard zorgt ervoor dat je beter kunt werken. Je buigt niet voorover en je belast je nek en rug ook niet. De laptop op zichzelf is niet geschikt om meer dan twee uur per dag op te werken. Langer werken op de laptop zorgt voor een oncomfortabele werkhouding met pijn en ongemak aan het einde van de dag. Door het gebruik van hulpmiddelen kun je toch op een productieve wijze werken met de laptop. Met deze standaard kun je gemakkelijk vanuit je bed of je bankstel werken op je laptop. Je hoeft niet meer voorover te buigen of te zitten in een ongemakkelijke positie.

Met deze verstelbare laptoptafel kan je heerlijk relaxen in bed, zitten op de bank of achter je bureau zitten, en tegelijkertijd comfortabel werken op je laptop. De laptoptafel is zo ontworpen dat je ergonomisch je laptop overal kan gebruiken. Lekker een filmpje kijken op bed, even iets opzoeken op de bank, zonder kramp in je nek werken op je bureau, de toepassingen zijn eindeloos. Dankzij de compleet verstelbare poten bepaal je zelf de posities en hoeken van je laptop. De tafel is licht, stevig en klein op te vouwen zodat je hem eenvoudig mee kan nemen. Door de luchtdoorlatende gaatjes in de oppervlakte van de tafel blijft je laptop goed geventileerd en voorkom je oververhitting.

Specificaties:

 • Materiaal: kunststof
 • Gewicht: 1286gram
 • Minimale schermafmeting 10”

Voordelen
+ Licht, stevig en opvouwbaar
+ Verstelbaar met 360 graden knoppen
+ Werken op de bank of in bed
+ Meeneembaar
+ Ventilatie gaten

Nadelen
Kwetsbaar

Aluminium Laptopstandaard

Met deze aluminium laptopstandaard werk of ontspan je op stijlvolle en ergonomische wijze lekker met je laptop. De laptop stand dient als verhoger van jouw laptop waardoor je nek, schouders en rug minder belast worden als jij je laptop gebruikt. Met deze laptopstandaard hoef je tevens niet bang te zijn dat jouw Macbook of andere laptop te heet wordt. In het midden van de steun zit namelijk een uitsparing waardoor de laptop zijn hitte kwijt kan. Door de anti-slip maatregelen hoef je niet bang te zijn dat jouw dure laptop iets overkomt. Met deze standaard creëer je extra ruimte op jouw desk omdat je jouw toetsenbord vanaf nu onder de laptop kan opbergen. Door het kabelgat in de verhoger blijft jouw bureau daarnaast lekker opgeruimd.

Met deze standaard kun je gemakkelijk vanuit je bed of je bankstel werken op je laptop. Je hoeft niet meer voorover te buigen of te zitten in een ongemakkelijke positie. De standaard zorgt ervoor dat je rechtop kunt zitten en geen pijn aan je nek of rug krijgt. Met deze standaard kun je je laptop stellen op de gewenste positie. De standaard is gemaakt van stevig materiaal, is lekker licht van gewicht en makkelijk te gebruiken. Zonder hulpmiddelen kan er met een laptop in een ongezonde werkhouding worden gewerkt. Dit komt doordat het toetsenbord vast zit aan het beeldscherm. Hierdoor moet de gebruiker zijn nek voorover buigen om op het beeldscherm te kunnen kijken. Ook staat het beeldscherm wat dichtbij, waardoor de ogen zich  moeten inspannen.

Specificaties:

 • Materiaal: aluminium
 • Kleur: grijs

Voordelen
+ Ventilatie uitsparing
+ Anti-slip
+ Extra ruimte op bureau

Nadelen
Geen

Meer informatie over Laptop Standaards

Zonder  hulpmiddelen kan er met een laptop meestal in een ongezonde werkhouding worden gewerkt. Dit komt doordat het toetsenbord vast zit aan het beeldscherm. Hierdoor moet de gebruiker zijn nek voorover buigen om op het beeldscherm te kunnen kijken. Ook staat het beeldscherm relatief dichtbij, waardoor de ogen zich extra moeten inspannen. Tot slot zorgt de touchpad voor extra belasting voor je armen en schouders. Hierdoor leidt enkele uren werken aan een laptop al snel tot klachten.

Op het werk en thuis wordt het gebruik van een laptop ook steeds populairder. Een laptop is het meest gebruikte hulpmiddel voor werknemers maar ook gewoon om thuis mee te werken. Want dankzij de compactheid en het lichtgewicht van de laptop, heeft de gebruiker een enorm gebruiksgemak. Je kunt overal waar je maar bent werken met alle nodige programma’s en bestanden bij de hand. Toch zorgt het werken met een laptop ook voor bepaalde lichamelijke ongemakken.

De houding

Het grootste probleem bij laptopwerk is de houding die iemand automatisch aanneemt bij langdurig gebruik. Dit komt vooral omdat het scherm en het toetsenbord met elkaar verbonden zijn. Hierdoor forceren gebruikers een typische, voorovergebogen werkhouding. Hierbij is ook de grootte van het scherm van belang: hoe kleiner het scherm, hoe groter de buiging van de nek. Langdurig laptopgebruik leidt tot meer vermoeidheid en ongemakken in de nek en schouders. Ook oefenen we minder hoofdbewegingen uit dan bij een gewone desktop. Ook is het type laptop van belang: hoe kleiner het toetsenbord, hoe meer typefouten er gemaakt worden en hoe minder productief je erop kan werken.

Verschillende soorten staandaarden

Standaard geïntegreerd met de laptop

De laptopstandaard wordt als onderdeel van de laptop gezien. Hierdoor wordt de standaard niet vergeten en kan hij overal eenvoudig worden opgezet.Handig om mee te nemen en kan overal gebruikt worden.

Mobiele laptopstandaard met documenthouder

Een documenthouder is aangeraden wanneer er vaak met aparte documenten gewerkt wordt. Het kan ook dienen als rustplaats voor je noteblocks, telefoon, kabels en dergelijke. Zo hou je je bureau ook overzichtelijk. Handig om mee te nemen en kan overal gebruikt worden.

Laptophouder met dockingstation

Het opstellen van de laptopstandaard is heel eenvoudig door de integratie van het dockingstation. De kabels hoeven niet aangesloten te worden, het toetsenbord en de muis kunnen op de werkplek blijven.Uiterst geschikt voor laptopgebruik op een werkplek.

Voordelen van het gebruik van een laptopstandaard

Als je bijvoorbeeld een lang verslag moet schrijven en dus lang achter je laptop moet zitten, kan een laptopstandaard heel goed helpen. Een laptopstandaard zorgt ervoor dat je laptop een stukje hoger en schuiner staat. Op deze manier heb je een goed overzicht over je toetsenbord van je laptop. De houding van je handen en armen is ook beter voor je.

Het gebruik van een laptopstandaard kan ook schade voorkomen. Als je je laptop in een standaard hebt en je verschuift je laptop per ongeluk, verschuift eigenlijk alleen de standaard.

Als je bijvoorbeeld je laptop op je bed legt kan je laptop over verhit raken. Als je gebruik maakt van een laptopstandaard kan je alsnog gewoon op je laptop werken, omdat de warme lucht dan toch kan ontsnappen.

Het gebruik van een laptopstandaard heeft ook voordelen voor je ogen en je nek. Je hoeft namelijk niet de hele tijd omlaag te kijken. De laptop staat nu een stukje hoger dus kan je de laptop goed instellen op ooghoogte en kan je je nek goed recht houden.